Αποστολές και Πληρωμές

6.  Πληρωμές

ο Elitecrafters για τις συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής, δεν αποθηκεύει ή διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στo ηλεκτρονικό κατάστημα www.elitecrafters.com γίνεται σε αποκλειστικά σε ευρώ (€). Το Elitecrafters.com παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμών παραγγελιών:

6.1  Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS, MAESTRO, και DISCOVER. Οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της εταιρίας Viva Payments Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ που λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος για λειτουργία εντός EOX-31. Η  εταιρία Viva Payments προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη στα συστήματα και τους συναλασσόμένους. Ενδεικτικά η εταιρία Viva Payments για την ασφάλεια των συναλλαγών είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο PCI DSS (Data Security Standard), για το απόρρητο των συναλλαγών χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση EV SSL-128bit, και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems). Το σύνολο των υποδομών της viva Payments φιλοξενείται σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία.

Η Viva Payments υπόκειται στις ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία viva payments τις υπηρεσίες και τα συστήματα ασφαλείας της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.vivawallet.com.

Πιστωτική Κάρτα - ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

;Eχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής (όχι χρεωστικής) κάρτας ελληνικών τραπεζών,
Κατά το στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας (checkout) το σύστημα σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες άτοκες μηνιαίες δόσεις πληρωμής αναλόγως της αξίας της παραγγελίας σας. Κατά το στάδιο εισαγωγής του αριθμού της κάρτας σας επιλέγετε και τις δόσεων που επιθυμείτε. Στην πληρωμή με δόσεις, η κάρτα σας χρεώνεται με το ποσό της δόσης κάθε μήνα και όχι με την συνολική αξία της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον εκδότη της κάρτας σας.

Παρατηρήσεις

 • Οι δόσεις εφαρμόζονται μόνο σε πιστωτικές κάρτες Ελληνικών τραπεζών.
 • Δεν ισχύει για πληρωμή με πιστωτικές κάρτες μέσω Paypal, και όλους τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας την κάρτα τους ΚΑΙ μέσω του PayPal. (δείτε παράγραφο 4) .

 

6.2  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή με κατάθεση σε ταμείο καταστήματος τράπεζας, με απευθείας κατάθεση σε έναν από τους 3 παρακάτω λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρία μας:

Δικαιούχος Λογαριασμών ΑΡΤΙΑ Ε.Π.Ε.

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
  IBAN: GR7301105290000052920173938
 • EUROBANK 
  IBAN: GR5302600190000590200860818
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
  IBAN: GR3801720750005075070519915 
   

Για την πληρωμή απαιτείται να διαθέτετε τον παραπάνω κωδικό IBAN.

 • Πληρωμές μέσω Viva Wallet στο ΑΦΜ 800406051

  Δικαιούχος: ΑΡΤΙΑ Ε.Π.Ε

6.3  Πληρωμή με αντικαταβολή

Σχετικά απλός και διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών.

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, πληρώνετε σε μετρητά τον μεταφορέα που σας παραδίδει την παραγγελία σας. 

6.4  Πληρωμή μέσω PAYPAL

Το PayPal είναι διεθνώς διαδεδομένος τρόπος πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών γρήγορα και με ασφάλεια. Είναι αποδεκτός παγκοσμίως από εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και εμπόρους. Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας μέσω Paypal χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό ποσό από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό (με e-banking ή σε ταμείο καταστήματος) προς τον λογαριασμό σας στο PayPal, χωρίς να αποκαλύπτετε τα στοιχεία των καρτών ή των λογαριασμών σας. Μεσω του Paypal διευκολύνονται οι συναλλαγές σε άλλο νόμισμα. Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής και η αγορά σας ολοκληρώνεται άμεσα. Ο λογαριασμός σας στο PayPal είναι διαθέσιμος και για μελλοντικές σας συναλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.paypal.com

 

8.  Αποστολές

Οι χρόνοι που αναφέρονται στο Elitecrafters.com και στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αφορούν σε εργάσιμες ημέρες εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία λήψης της πληρωμής τους.

Στις υπηρεσίες αποστολής, ο πελάτης μας εισάγοντας την διεύθυνση παραλαβής (άφιξης της παραγγελίας), ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημά μας για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρεώσεις.

8.1  Τρόποι Αποστολής

Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συστημένες και με προτεραιότητα. Πολλά προϊόντα μας παρέχονται με δωρεάν υπηρεσία αποστολής.
Τόπος παραλαβής: στο οικείο Ταχυδρομικό κατάστημα.

Ταχυμεταφορά / Courier. Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς συνεργαζόμαστε με την «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ», έναν από τους μεγαλύτερους παροχείς υπηρεσιών ταχυμεταφοράς. 
Υπηρεσία Standard. Είναι η οικονομικότερη υπηρεσία courier που καλύπτει όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και τους περισσότερους του εξωτερικού.
Υπηρεσία Expedited. Πρόκειται για την ταχύτερη παρεχόμενη υπηρεσία courier προτεραιότητας (express) που καλύπτει το σύνολο των προορισμών παγκοσμίως.
Τόπος παραλαβής: στην διεύθυνση του πελάτη.

Τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τους πίνακες προορισμών και την πολιτική υπηρεσιών της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφορών, και προτείνονται αυτόματα από το σύστημα μας προς διευκόλυνσής σας.

Μεταφορική Εταιρία. Όπου κρίνεται σκόπιμο λόγω ειδικού χειρισμού ή όπου η ταχυμεταφορά είναι ασύμφορη χρησιμοποιούμε μεταφορική εταιρία ως καταλληλότερο τρόπο μεταφοράς για τις αποστολές μας.

Το Elitecrafters.com τακτικά αξιολογεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς. Οι παρατηρήσεις / υποδείξεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών του.

8.2  Χρόνοι

Χρόνος εκτέλεσης. Τα αντικείμενα του Elitecrafters.com είναι χειροποίητα και γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο ένα χρονικό περιθώριο διεκπεραίωσης της παραγγελίας πριν την αποστολής της. Το χρονικό αυτό περιθώριο, είναι διαφορετικό για κάθε αντικείμενο και αναγράφεται στην σελίδα κάθε αντικειμένου στη περιγραφή του. Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινά να μετρά από την επόμενη ημέρα λήψης της παραγγελίας σας.

Στους εκτιμώμενους χρόνους εκτέλεσης της παραγγελίας που αναφέρονται στις σελίδα κάθε αντικειμένου δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος μεταφοράς.

Χρόνος μεταφοράς. Για τον χρόνο μεταφοράς παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον ενδεικτικό πίνακα 1. παρακάτω:

 

Πίνακας 1.                   Χρόνοι Μεταφοράς  (εργασ. ημέρες)
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Ταχυδρομείο
Courier Οικονομικό
Courier express
Εντός Αττικής
1-2
Επομ. ημέρα
Επομ. ημέρα
Υπόλοιπη Ελλάδα
2-3
έως 2
Νησιά & Κρήτη
2-3
έως 2
 
 
 
 
Κύπρος
έως 3
έως 2
n/a
Βαλκάνια
4-6
4
Επομ. ημέρα
Μεσόγειος
3-6
5
2
Ε.Ε. (Ευρώπη)
έως 3
έως 2
Επομ. ημέρα
Ρωσία
4-6
3-6
2-3
Υπόλοιπη Ευρώπη
έως 7
έως 4
2-3
Βορ. & Νοτ. Αμερική
8-15
4-6
3
Η.Π.Α.
8-12
3-5
2-3
Ασία & Αφρική
8-15
4-6
4
Ιαπωνία
8-12
4-6
4
Ινδία
10-15
4-8
4
Ιορδανία
6-8
3-4
2
Ενωμ. Αραβ. Εμιράτα
5-8
3-4
2
Κίνα
8-15
5-6
4
Σαουδική Αραβία
6-10
3-6
3
Χονκ- Κονκ
8-14
3-4
3-4
Αυστραλία
8-15
4-8
3-4

Παρατηρήσεις

- Οι χρόνοι μεταφοράς αφορούν στις κυριότερες και περισσότερες πόλεις της χώρας προορισμού.
- Δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις εκτελωνισμού, τελωνειακοί έλεγχοι και διαστήματα Καραντίνας*. 

* Καραντίνα. Σε αποστολές διεθνώς (σε άλλη χώρα) ενδέχεται να εφαρμοστεί χρονικό διάστημα καραντίνας (Quarantine) πριν την τελική παραλαβή του δέματος από τον αγοραστή. Η καραντίνα εφαρμόζεται από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές, ανάλογα με τα υλικά κατασκευής των αντικειμένων και σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία της κάθε χώρας.

8.3  Μονάδες Μέτρησης & Υπολογισμός Βάρους

Οι μονάδες μέτρησης που δεσμεύουν το Elitecrafters.com είναι εκατοστά του μέτρου (cm) για τις διαστάσεις και κιλά (kg) για το βάρος. Οι διαστάσεις σε ίντσες (inches) και βάρος σε λίβρες (lbs) δίνονται για πληροφοριακούς λόγους.

Ογκομετρικό βάρος.

Σε κάποιες υπηρεσίες αποστολής υπολογίζεται το λεγόμενο «Ογκομετρικό Βάρος Αποστολής». Το ογκομετρικό βάρος αποστολής (σε κιλά) υπολογίζεται, πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά του μέτρου και διαιρώντας με τον αριθμό 5000.

Ογκομετρικό Βάρος(kg) = Μήκος (cm) x Πλάτος (cm) x Ύψος (cm) / 5000

Ο παραπάνω υπολογισμός έχει θεσπιστεί από κανονισμό του Διεθνή Οργανισμού Αεροπορικών Μεταφορών IATA (International Air Transport Association) και ισχύει για κάποιες περιπτώσεις ταχυμεταφορών, βάσει του οποίου χρεώνεται ότι είναι μεγαλύτερο μεταξύ του πραγματικού και του ογκομετρικού βάρους αποστολής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ο Πελάτης μας αξίζει να γνωρίζει ότι σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει, τα έξοδα αποστολής που που εμφανίζονται κατά το στάδιο της παραγγελίας του, και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΠΑΝΩ. 

8.4  Ιχνηλάτηση Παραγγελίας σε Μεταφορά

Για κάθε παραγγελία σας που αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε e-mail που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) που θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών και ένα μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας.  Αυτή η υπηρεσία αφορά μόνο την μεταφορά μέσω courier είναι Δωρεάν και παρέχεται από συστήματα τρίτων.

8.5  Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό της όπως ενδεικτικά καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ.  Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της στην προσπάθεια ενημέρωσή σας και να συνεννοηθεί μαζί σας όπου είναι δυνατόν για νέα δρομολόγηση παράδοσης.

Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του αγοραστή τους.

8.6  Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής που υπολογίζεται και περιλαμβάνεται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος Elitecrafters.com αφορά αποκλειστικά και μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς.  Τυχόν φόροι, δασμοί, τέλη ή έξοδα, που ενδέχεται να βαρύνουν την παραγγελία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα αποστολής, δεν περιλαμβάνονται στο κόστος αποστολής και βαρύνουν αποκλειστικά και εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Τυχόν φόροι, δασμοί, τέλη ή έξοδα, που ενδέχεται να βαρύνουν την παραγγελία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα αποστολής, δεν μπορεί να αποτελέσουν αιτία ακύρωσης ή επιστροφής της παραγγελίας από τον αγοραστή.

8.7  Παραγγελίες Ειδικού Χειρισμού

Οι περιπτώσεις ειδικών παραγγελιών που αφορούν ιδιαίτερου όγκου ή βάρους ή εύθραυστα, αντικείμενα ή μεγάλες ποσότητες ή όπου η ταχυμεταφορά είναι ασύμφορη, τότε χρησιμοποιούμε μεταφορική εταιρία. Το Elitecrafters.com συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες διεθνών μεταφορών. Παρόλα αυτά, έχετε την δυνατότητα να μας υποδείξετε την μεταφορική εταιρία της αρεσκείας σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Η πληρωμή μεγάλων παραγγελιών γίνεται μόνο μέσω απευθείας κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας (τρόπος πληρωμής 2). Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε παραγγελία με κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά προτείνουμε πριν την τοποθέτηση της να έρχεστε σε επαφή μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να στην παραγγελία σας. Εάν το elitecrafters,com λάβει παραγγελία που -σύμφωνα με τα παραπάνω- το χαρακτηρίσει ‘παραγγελία ειδικού χειρισμού’ τότε κατά το στάδιο της επεξεργασίας της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τον αποτελεσματικότερο τρόπο αποστολής της. Για περιπτώσεις ειδικών παραγγελιών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ και ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ χρήσης και λειτουργίας του elitecrafters.

 

Phone Τηλ. παραγγελίες:
  211-0196-646

PhoneΠληρωμή ΚΑΙ
με Αντικαταβολή

PhoneΑγορές με
Άτοκες Δόσεις

PhoneΑγοράστε ως
Επισκέπτης

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
PayPal VIVA Cards
Site seal
Mastercard secure code Verified by VISA

Elite Crafters © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®